Kameleon Kindercoaching

Alohi Laat kinderen stralen

Alohi groepslessen

Alohi betekent ‘stralen’ in het Hawaiiaans en is gericht op het mentaal welzijn van kinderen. Op een preventieve manier laten we hen emotioneel groeien en ontspannen zodat ze stralend in het leven kunnen staan.

We hanteren een specifieke opbouw adhv 6 stappen: ontladen, yoga, massage, ademhaling, positief babbeltje en mindfulness. 

Deze 6 stappen worden steeds in dezelfde volgorde uitgevoerd, aangezien ze kinderen eerst hun energie laten ontladen en stap voor stap gaan ze naar een meer ontspannen houding. Dit wil zeggen dat we vanuit actieve, beweeglijke oefeningen gaan naar ontspanning en rust.

Elke Alohi les heeft een thema waarin we de 6 stappen doorlopen. De thema’s variëren van seizoenen, tot feestdagen, reis naar de maan, superhelden, dappere draak, vriendschap, piraten, indianen, enz. Ook thema’s rond faalangst, zelfvertrouwen en emoties zitten erin verwerkt. Tijdens een Alohi-les staat plezier, ontspanning en bouwen aan zelfvertrouwen centraal.

De Alohi aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en biedt vele voordelen zoals fysieke ontspanning, verbinding met het lichaam, ondersteuning van de sociaal-emotionele ontwikkeling, het zelfvertrouwen zal groeien, het zorgt voor meer concentratie, betere nachtrust, minder stress en meer rust in het hoofd. 

Voor wie?

Deze Alohi lessen zijn geschikt voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar die nood hebben aan dat duwtje in de rug, meer zelfvertrouwen nodig hebben, steviger in hun schoenen willen staan.

Alohi wordt gegeven op een speelse en laagdrempelige manier, waardoor ieder kind hiervan kan genieten, maar ook tips & tricks meekrijgt voor het leven. Er wordt aandacht besteed aan de noden en emoties van elk kind. We bieden een veilige omgeving waarin kinderen volop kunnen leren van elkaar en voelen dat ze er niet alleen voor staan.

Waar en wanneer?

Paasvakantie week 2: maandag 08.04.2024 – vrijdag 12.04.2024

Locatie: Jeugdcentrum Aximax
John Waterloo Wilsonstraat 19
1000 Brussel

Alohi kleuterkampje

Jeugdcentrum Aximax

Alle voorwaarden op www.alohi.be/faq